Weten waar je aan toe bent?

Dat begrijp ik!

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea.

     Chezfabienne, creëert een verhaal                                                            

Chezfabienne creëert. Een idee in je hoofd, maken tot iets visueels, dat is waar ik energie van krijg! De combinatie van interieur ontwerp en schilderen inspireert en motiveert mij.

In elk gebouw zit een verhaal. Of dit nu een woning, winkel of restaurant is. Chezfabienne kijkt naar (oude) kenmerken van een gebouw, en geeft deze op een creatieve manier een nieuw leven in het interieur ontwerp. Dit zorgt voor een verhaal en sfeer. Een ontwerp die een verhaal verteld en daarbij kijkt naar duurzaamheid door het hergebruik van materialen.

Grondstoffen dreigen schaars te worden door een groeiende bevolking en toenemende welvaart in de wereld. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om de beschikbare grondstoffen zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Hier speelt Chezfabienne graag op in door gestructureerd te werk te gaan, en te kijken naar een logische oplossingen. Dit voorkomt het onnodig weggooien van materialen! 


Mijzelf en mijn ontwerpen 

Tijdens het ontwerpen ga ik georganiseerd te werk. Dit zie je terug in mijn ontwerpen, deze hebben namelijk een duidelijke organisatie in de indeling. Vaak wil je een ontwerp maken om een probleem op te lossen. Het ontwerp bevat creatieve oplossingen vanuit deze vraag. Creativiteit en sfeer brengt deze elementen in balans. Neem gerust contact op voor meer informatie!