Het gezicht achter Chez Fabiënne

Mijn naam is Fabiënne Pater, geboren in Enschede op 9 oktober 1996. Mensen zullen mij omschrijven als een positief, oprecht en gedreven persoon. Met veel passie en enthousiasme voor interieur ontwerp en abstracte kunst heb ik Chez Fabiënne opgericht. Chez Fabiënne betekend ''Bij Fabiënne'' vertaald uit het Frans, en is daarmee een verzamelnaam voor mijn passies. 

In 2018 begon ik aan mijn droomstudie interieur design & styling aan de Jan Des Bouvrie Academie. Ik kwam erachter dat ik hier al mijn creativiteit kwijt kon. En naast dat ik veel leerde over het vak interieur ontwerp, begon ik ook te experimenteren met abstract schilderen. Nu de twee dingen waar ik mij het liefst mee bezig hou, en nog liever met jullie wil delen! 

La douce France

Een grote inspiratie bron voor mijn kunst en ontwerpen is de Côte D'Azur.
Op mijn 19e vertrok ik als Au pair naar Monaco, daar woonde ik in een gast gezin waar ik een nieuwe taal en een nieuwe cultuur leerde kennen. 11 maanden later, toen het schooljaar voorbij was, wilde ik nog niet naar huis. Ik solliciteerde bij een bed&breakfast in Nice. Twee jaar lang heb ik genoten van de middellandse zee, de relaxte leefstijl, het eten, de zon en de mensen die ik ontmoette. Een ervaring waar ik nog steeds enorm van kan nagenieten!