Particuliere woning Meppel


Dit ontwerp voor een particuliere woning in Meppel, geeft een moderne en warme uitstraling aan het karakteristieke pand. De indeling van de beneden verdieping is vernieuwd waardoor en een logische routing is gecreëerd en de ruimte optimaal benut wordt.

De sfeer is bepaald door het moodboard die voor dit ontwerp als uitgangspunt is gebruikt. Deze is naar aanleiding van de wensen van de klant gemaakt. Er is een combinatie gemaakt van warme kleuren die veel sfeer en warmte geven. Deze staan mooi in contrast met de stoere materialen zoals het beton. In combinatie met het gebruik van hout, geeft dit een natuurlijke uitstraling. Door zwarte details toe te voegen, krijgt het geheel een moderne uitstraling. Karakteristieke elementen

In de 3D beelden zijn de kleuren en materialen mooi terug te zien. Er is een geheel gecreëerd in de woning doormiddel van kleur, materiaal en sfeer. 

De karakteristieke elementen van de woning, zoals de witte kozijnen en sierlijsten, zijn doorgetrokken in het interieur. 

Wil jij ook een nieuwe beleving geven aan jouw ruimte?

Chez Fabiënne is gespecialiseerd in het uitwerken van concepten, ruimtelijke ontwerpen en 3D visualisaties voor oude/karakteristieke panden. Ben jij opzoek naar een nieuwe indeling, een vernieuwend kleuren/materialen plan of een ruimtelijk ontwerp voor jouw woning óf bedrijf?