BLOG NUMMER ÉÉN!

06-11-2023

Daar gaan we dan! Mijn eerste blog. Heel spannend, want ik ga eerlijk met jullie zijn.

Misschien herken je het wel als creatieveling, je vind heel veel dingen leuk, stort al je energie op een nieuw idee, die vervolgens weer verwaterd. Voordat ik op het idee kwam om een blog te gaan schrijven, voelde ik mij een beetje verdwaald in al mijn ideeën. 

Eind juni 2023 behaalde ik mijn diploma als interieur ontwerper. Ik heb vijf jaar gestudeerd aan de Jan Des Bouvrie Academie op het Saxion in Deventer. Een mooie tijd waarin ik veel (over mijzelf) geleerd heb. Mijn diploma was binnen, Bachelor of arts, wauw dacht ik, hier heb ik al die tijd naartoe gewerkt, nu ben ik gewoon gediplomeerd ontwerper! 

Foto's door: Renze Koenis
Foto's door: Renze Koenis

De afstudeerperiode was intensief, dus ik besloot de zomer rustig aan te doen om op adem te komen. 

Nadat ik begin september nog een weekje in mijn eentje naar Zuid Frankrijk ging, ben ik er maar eens goed voor gaan zitten: wat wil ik graag gaan doen? Natuurlijk wil ik graag verder met mijn onderneming, maar een (parttime) baan zoeken voor meer zekerheid en om ervaring op te doen klinkt ook interessant. Dus ik stortte me op de marketing van mijn onderneming, ik ging solliciteren (wat inmiddels een leuke wending heeft gekregen) en richtte me op de verkoop van mijn schilderijen en interieur diensten.

Doordat ik veel tijd stopte in de branding van mijn onderneming, kwamen er allerlei ideeën boven borrelen. Van het schrijven van een e-book tot het re-branden van mijn onderneming naar een andere niche. Toen ik een ochtend in het bos aan het wandelen was dacht ik; wat nou als ik mijn ideeën en inspiratie op een of andere een manier kan bundelen en tegelijkertijd anderen kan inspireren: ik ga bloggen! Ik vroeg jullie mening in een poll op Instagram: @chezfabienne en ik kreeg zoveel positieve reacties dat ik het besloot te gaan doen. 

Elke eerste maandag van de maand starten met nieuwe inspiratie! Of je nu interieur professional bent, of inspiratie zoekt voor je eigen woning, ik hoop jou te inspireren.

Ik borrel van de ideeën maar ben ook heel benieuwd waar jullie graag over zouden willen lezen, so let me know!