VAKANTIEHUISJE SCHOTSHOFJE

Van 1876 naar 2022

Voor Schotshofje, een vakantiehuisje in IJhorst is een landelijk modern ontwerp gemaakt. Deze is gerealiseerd in de deel van een oude boerderij uit 1876, een unieke locatie. Het ontwerp speelt met de hoogte, de lichtinval en accentueert de bijzondere elementen van het gebouw zoals de houten gebinten. Er is zorgvuldig een kleuren en materialen palet doorgevoerd in het gehele huisje voor een rustig en karakteristiek geheel. 

Foto's oplevering, door Eric Brinkhorst

Ervaren van het buitenleven

Vanuit plattegronden, schetsen en overleg met de opdrachtgever is het ontwerp in 3D gevisualiseerd. Op 48 vierkante meter is een speelse ruimte gecreëerd, waarbij de nadruk ligt op de oude elementen die in deze boerderij te vinden zijn. Zo is er ontworpen om de houten gebinten heen. Er is gebruikgemaakt van landelijke kleuren en warme en natuurlijke materialen. Omdat Schotshofje mensen het buitenleven wil laten ervaren is er veel lichtinval en zicht op de groene omgeving.  

Wil jij ook een nieuwe beleving geven aan jouw ruimte?

Chez Fabiënne is gespecialiseerd in het uitwerken van concepten, ruimtelijke ontwerpen en 3D visualisaties voor oude/karakteristieke panden. Ben jij opzoek naar een nieuwe indeling, een vernieuwend kleuren/materialen plan of een ruimtelijk ontwerp voor jouw woning óf bedrijf?